Λαμία: Κοντά σε Ούμπινκ (vid)

Gazzetta team
Λαμία: Κοντά σε Ούμπινκ (vid)

bet365

Η Λαμία εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 26χρονου Ολλανδού μεσοεπιθετικού, Ντέσλεϊ Ούμπινκ, με την περίπτωσή του να προχωράει με γοργούς ρυθμούς κι ενδεχομένως άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις.

Ενίσχυση στη θέση πίσω από τον επιθετικό αναμένεται στη Φθιώτιδα, με τη διοίκηση να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Ούμπινκ και τις συζητήσεις να είναι προχωρημένες.

Ο 26χρονος (15/06/93) γεννήθηκε στο Ρούζενταλ και έχει περάσει από τη Βάλβαϊκ, την Ταράζ (Καζακστάν), τη Σαχτέρ Καραγκαντά (Καζακστάν) και την Τρεντσίν, όπου αγωνιζόταν μέχρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, μετρώντας συνολικά στην καριέρα του 183 παιχνίδια με 23 γκολ και 43 ασίστ.

Η Λαμία εντόπισε την περίπτωσή του και φαίνεται πως βρίσκεται κοντά σε συμφωνία μαζί του, κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες, όταν και θα καταλήξει, μαζί με τον Ισμαϊλ Σάσι, που έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ κι επίσης «οδεύει» προς τη Φθιώτιδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα