ΑΕΚ: Οι... νέοι στα Σπάτα και η θλάση Ολιβέιρα! (pics)

ΑΕΚ: Οι... νέοι στα Σπάτα και η θλάση Ολιβέιρα! (pics)

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Οι... νέοι στα Σπάτα και η θλάση Ολιβέιρα! (pics)

bet365

Προπόνηση με πολλή καλή διάθεση μετά την μονιμοποίηση Κωστένογλου, με τους νέους συνεργάτες να πιάνουν δουλειά και με τα ιατρικά μαντάτα...

Στα Σπάτα ξεκίνησε η δουλειά του Νίκου Κωστένογλου και των συνεργατών του. Οι Γιώργος Αλεξόπουλος και Παναγιώτης Βούλγατης έπιασαν δουλειά όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες παρακάτω και σύμφωνα με τις μαρτυρίες το κλίμα ήταν υπέροχο έπειτα από καιρό στο προπονητικό κέντρο των «κιτρινόμαυρων» όπου επικρατούσε ενθουσιασμός για τη μονιμοποίηση του Έλληνα τεχνικού.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ΑΕΚ για την προπόνηση της ομάδας: «Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Από αυτήν απουσίασαν οι διεθνείς Βασίλης Μπάρκας, Μιχάλης Μπακάκης, Φοίβος Μπότος, Νίκλας Χουλτ, Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, όπως και ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος έμεινε κλινήρης λόγω ίωσης.

Οι Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Γαλανόπουλος και Έλντερ Λόπες έκαναν θεραπεία. Ο Νέλσον Ολιβέιρα υποβλήθηκε σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν θλάση β’ βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, υπό τις οδηγίες του Νίκου Κωστένογλου και των νέων συνεργατών του. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 18.30».

Σε ότι αφορά στον Ολιβέιρα το διάστημα της αποχής του από τη δράση εκτιμάται στον ένα μήνα, όμως αυτό θα ξεκαθαρίσει ανάλογα με την πορεία της αποκατάστασής του και δεν αποκλείεται να είναι έτοιμος και διαθέσιμος στο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Στην προπόνηση πήραν μέρος και οι Μοράν - Βασιλαντωνόπουλος οι οποίοι δεν βρήκαν ομάδα και συνεχίζουν κανονικά στην Ένωση...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα