ΠΑΟΚ: Ακόμη πιο κοντά στην επιστροφή ο Μαουρίσιο! (vid)

ΠΑΟΚ: Ακόμη πιο κοντά στην επιστροφή ο Μαουρίσιο! (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ακόμη πιο κοντά στην επιστροφή ο Μαουρίσιο! (vid)

bet365

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο είναι πολύ κοντά στην πλήρη επάνοδο του στην αγωνιστική δράση και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρωταθλητών Ελλάδας. Το βίντεο της σημερινής προπόνησης είναι αποκαλυπτικό.

Τo βράδυ της Κυριακής, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο, τα φώτα της Τούμπας είχαν χαμηλώσει, οι «ασπρόμαυροι» είχαν κατακτήσει άλλους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα, αλλά στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, ο Αντρέ Βιεϊρίνια και ο Ζοσέ Μαουρίσιο έδιναν το δικό τους… αγώνα.

Οι δύο τραυματίες του ΠΑΟΚ, που τόσο πολύ έχουν λείψει στο ξεκίνημα της σεζόν, βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας τους από τους σοβαρούς τραυματισμούς τους, μάλιστα ο Βραζιλιάνος είναι πιο μπροστά.

«Η ώρα της επιστροφής έρχεται» ανέφερε στο τελευταίο μήνυμα του ο Ζοσέ Μαουρίσιο, ο οποίος διανύει το τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του, έχοντας ήδη ξεκινήσει να προπονείται σε μερικά κομμάτια με την ομάδα στην προσπάθεια της οριστικής επανένταξής του.

Σήμερα ο Βραζιλιάνος σκόρπισε χαμόγελα στους ανθρώπους του «Δικεφάλου» με την συμμετοχή του σε ένα κομμάτι του προπονητικού διπλού, χωρίς μάλιστα να νιώσει ενοχλήσεις στο εγχειρισμένο του γόνατο.

Όπως ισχύει στην περίπτωση του Πόντους Βέρνμπλουμ, ο Αμπέλ Φερέιρα θα επιδιώξει να επαναφέρει σταδιακά τον Μαουρίσιο στους αγωνιστικούς ρυθμούς, αλλά υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος του μήνα το «κομπιούτερ» του ΠΑΟΚ θα είναι και πάλι πίσω έτοιμος για δράση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα