ΠΑΟΚ: Ο Βαρέλα κάνει την αυτοκριτική του! (pic)

ΠΑΟΚ: Ο Βαρέλα κάνει την αυτοκριτική του! (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο Βαρέλα κάνει την αυτοκριτική του! (pic)

bet365

Ο Φερνάντο Βαρέλα ξεκίνησε την αποθεραπεία του, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Πανιωνίο, ωστόσο με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram έκανε την αυτοκριτική του.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ θέλησε να κάνει το πρώτο προσωπικό «ταμείο» και μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε την αυτοκριτική του, όσον αφορά τα πρώτα παιχνίδια της νέας σεζόν.

«Για έναν ποδοσφαιριστή είναι η πιο δύσκολη στιγμή, αλλά έρχεται μια καλή περίοδος που δεν υπάρχουν αγώνες και υπάρχει χρόνος για να αναρρώσω, για να σκεφτώ τις εμφανίσεις μου και να επιστρέψω ακόμη καλύτερος. Θέλω να βρεθώ στα περσινά επίπεδα των εμφανίσεων μου, γιατί γνωρίζω ότι δεν ήμουν αρκετά καλός στο ξεκίνημα αυτή της της σεζόν», έγραψε ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος από την Τρίτη (3/9) ξεκίνησε θεραπεία με ενέσεις προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στη μέση του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα