ΠΑΟΚ: Δουλειά στη φυσική κατάσταση

ΠΑΟΚ: Δουλειά στη φυσική κατάσταση

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Δουλειά στη φυσική κατάσταση

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να εκμεταλλευτούν το διάστημα της διακοπής και να δουλέψουν πάνω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Τι ισχύει για Βαρέλα και τι συμβαίνει με Αουγκούστο και Καντουρί.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Φινλανδία - Ελλάδα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του θέλουν στο διάστημα της διακοπής, λόγω των εθνικών ομάδων, να δουλέψουν πάνω σε συγκεκριμένα κομμάτια, όπου έχουν εντοπίσει να υπάρχει πρόβλημα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Επιστροφή στη δουλειά για το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου, που θέλει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή των υποχρεώσεων για τα παιχνίδι των εθνικών ομάδων, προκειμένου να παρουσιάσει βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα με την επανέναρξη των αγώνων.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (02.09) παίκτες και τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στις προπονήσεις, με ένα δυνατό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, που περιελάμβανε ασκήσεις, παιχνίδια κατοχής και οικογενειακό δίτερμα.

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Πανιώνιο έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση στην πισίνα, το γήπεδο και το γυμναστήριο.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντόουγκλας Αουγκούστο έκαναν θεραπεία, ενώ σήμερα έγινε και η θεραπευτική έγχυση στον Φερνάντο Βαρέλα.

Ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι θα συνεχίσει τις επόμενες δύο μέρες με φαρμακευτική αγωγή και φυσικοθεραπείες και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί.

Την Τετάρτη (04.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:45 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα