Αστέρας Τρίπολης: Οι λεπτομέρειες του deal για τον Κυριακόπουλο

Γιώργος Ντυμένος
Αστέρας Τρίπολης: Οι λεπτομέρειες του deal για τον Κυριακόπουλο

bet365

Οι Αρκάδες θα λάβουν περίπου 300.000 ευρώ ως «ενοίκιο» για τον δανεισμό του 23χρονου αριστερού μπακ στη Σασουόλο, ξέχωρα από την οψιόν
Στη Σασουόλο θα συνεχίσει ο Γιώργος Κυριακόπουλος, καθώς πριν από λίγο ανακοινώθηκε η παραχώρηση του 23χρονου αριστερού μπακ στην ιταλική ομάδα. Οπου στη χώρα της αναφέρουν τα νούμερα του deal που υπήρξε και φαίνεται πως η συμφωνία ήταν άκρως επικερδής για τους Αρκάδες. Οι οποίοι θα λάβουν ενοίκιο για τον δανεισμό του, ξέχωρα από το γεγονός πως ο σύλλογος της Serie A διατηρεί οψιόν για τη μόνιμη απόκτησή του.
Οπως λοιπόν μεταδίδουν στη γειτονική χώρα, το συνολικό κόστος της μετακίνησης του παίκτη ενδέχεται να αγγίξει το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ! Αυτό χωρίζεται σε δύο μέρη, αφού σύμφωνα με τους Ιταλούς η Σασουόλο θα καταβάλει φιξ στον Αστέρα 300.000 ευρώ, ενώ η οψιόν που υπάρχει ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Χρήματα που δύσκολα λες «όχι» και για αυτό ο Αστέρας αποδέχθηκε την πρότασή της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα