Πέντε προπονητές της Super League 1 δεν πρόλαβαν τον Σεπτέμβρη!

Νίκος Μαρούδας
Πέντε προπονητές της Super League 1 δεν πρόλαβαν τον Σεπτέμβρη!

bet365

Η Super League 1 βρίσκεται στη δεύτερη αγωνιστική κι ήδη μετρά 5 αλλαγές προπονητών σε ισάριθμες ομάδες. Χάβος, Πέτριτς, Καρντόσο, Παντελίδης, Μάντζιος είναι εκείνοι που δεν... πρόλαβαν τον Σεπτέμβρη!

Στουτγκάρδη - Μπόχουμ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το πρωτάθλημα της Super League 1 μετρά ήδη δύο αγωνιστικές και πέντε ομάδες, έχουν αλλάξει ή βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή! Μάλιστα, οι δύο από αυτούς δεν πρόλαβαν καν να καθίσουν στον πάγκο της ομάδας ούτε για ένα παιχνίδι της νέας σεζόν.

Εκείνος που κατέχει το... ρεκόρ λιγότερων ημερών, είναι ο Γκόραν Πέτριτς. Ο Βούλγαρος τεχνικός, ανακοινώθηκε από την ΑΕΛ στις 12 Μαΐου και απολύθηκε από την ομάδα του Αλέξη Κούγια, στις 8 Αυγούστου. Με απλά λόγια, έμεινε στη Λάρισα μόλις 88 μέρες και φυσικά δεν πρόλαβε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μόλις δύο μέρες παραπάνω... άντεξε στην «ηλεκτρική καρέκλα» της ΑΕΚ ο Μιγκέλ Καρντόσο. Ο Πορτογάλος προπονητής, ανέλαβε στις 28 Μαΐου, χρεώθηκε την τραγική εικόνα της Ένωσης στα προκριματικά του Europa League αλλά και στο παιχνίδι με την Ξάνθη στην πρεμιέρα και απολύθηκε στις 19 Αυγούστου. Έκατσε στον πάγκο της ομάδας για 90 μέρες!

Οι περιπτώσεις που ακολουθούν είναι προπονητών που ανέλαβαν τις ομάδες στα μέσα της περασμένης σεζόν, αλλά δεν πρόλαβαν να καθίσουν στον πάγκο σε παιχνίδι μέσα στον Σεπτέμρβιο (σ.σ. με εξαίρεση τον Άκη Μάντζιο που πρόλαβε οριακά!). Μάλιστα, ο Μάκης Χάβος που είναι ένας από τους τρεις που ακολουθούν, αποχώρησε πριν καν την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Εκείνος από τους τρεις που έμειναν ο οποίος έκατσε λιγότερες μέρες στον πάγκο της ομάδας του, είναι ο Άκης Μάντζιος. Ο έμπειρος τεχνικός, ανέλαβε τον Πανιώνιο στις 4 Δεκεμβρίου του 2018 και το καλοκαίρι έμεινε στην ομάδα με στόχο την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου ανεξαρτήτως των δυσκολιών που υπήρχαν και υπάρχουν στον «Ιστορικό». Τελικά μετά το παιχνίδι στην Τούμπα και την ήττα από τον ΠΑΟΚ, αποτελεί παρελθόν. Κατάφερε να παραμείνει στην ομάδα για 272 ημέρες.

Σχεδόν 20 ημέρες περισσότερες (291) έκατσε στον πάγκο του Άρη ο Σάββας Παντελίδης. Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε τους «κιτρινόμαυρους» στις 14 Νοεμβρίου 2018 και κατάφερε να τους οδηγήσει στα προκριματικά του Europa League. Εκεί, έφτασε μια ανάσα από τα play off κι όλα έδειχναν να πηγαίνουν υπέροχα και την νέα σεζόν, όμως η ισοπαλία με τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα και η ήττα από τον Βόλο τον οδήγησαν στην παραίτηση στις 31 Αυγούστου η οποία έγινε αποδεκτή την 1η Σεπτέμβρη.

Τελευταίος, αλλά και... μακροβιότερος από τους πέντε που δεν «άντεξαν» να φτάσουν τον Σεπτέμβρη, είναι ο Μάκης Χάβος. Ο 49χρονος τεχνικός, διαδέχτηκε τον Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο της Λαμίας στις 5 Σεπτεμβρίου 2018 και αποχώρησε στις 5 Αυγοιύστου 2019 χωρίς να προλάβει να καθίσει στον πάγκο της ομάδας σε επίσημο παιχνίδι τη νέα σεζόν. Έμεινε στη Λαμία για 334 ημέρες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα