Χιμένεθ: «Πολύ καλύτεροι μετά τη διακοπή»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Πολύ καλύτεροι μετά τη διακοπή»

bet365

Ο Μπόρχα Χιμένεθ δεν έκρυψε τη στεναχώρια του για τον τρόπο που ηττήθηκε η ομάδα του, ενώ τόνισε πως ο Αστέρας μετά τη διακοπή θα είναι πολύ καλύτερος.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε στεναχωρημένοι από το τέλος του αγώνα γιατί κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια προκείμενου να πάρουμε τουλάχιστον έναν βαθμό. Είναι αλήθεια ότι δεν είχαμε το επίπεδο που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Γνωρίζαμε ωστόσο ότι θα παίξουμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και θα μας ανάγκαζε να παίξουμε σε ένα υψηλό επίπεδο και ρυθμό και στις καθυστερήσεις μας ξέφυγε ακόμα και ο βαθμός της ισοπαλίας».

Υπήρχε άγχος μέσα στην εβδομάδα λόγω του πρώτου εντός έδρας αγώνα στο εφετινό πρωτάθλημα που οδήγησε σε ατομικά λάθη σήμερα;

«Δεν υπήρχε άγχος μέσα στην εβδομάδα. Ηταν το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και μας κόστισε στο να βρούμε τα πατήματά μας στο γήπεδο. Πιθανών αυτά τα λάθη να συνετέλεσαν στο να χάσουμε την αυτοπεποίθηση μας στο παιχνίδι».

Ποια τα συναισθήματα του αλλά και των παικτών του ΑΣΤΕΡΑ μετά το ξεκίνημα με τις δύο ήττες στο πρωτάθλημα;

«Είναι δύσκολο να βγάλουμε συμπεράσματα, είναι ακόμα πολύ νωρίς. Γνωρίζαμε ότι το πρόγραμμα μας ήταν δύσκολο τις πρώτες δύο αγωνιστικές. Και στα πρώτα δυο παιχνίδια πιστεύω πως είχαμε ευκαιρίες για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Κι αυτό είναι αυτό που πρέπει να αποκομίσουμε από το σημερινό παιχνίδι. Αν γυρίζαμε το χρόνο 15 μέρες πίσω, θα ήταν δύσκολο να σκεφτούμε πως θα ήμασταν ζωντανοί μέχρι το 90ο λεπτό και στα δύο παιχνίδια».

Για το αν η διακοπή θα λειτουργήσει ευεργετικά για τον ΑΣΤΕΡΑ:

«Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε με την προπόνηση μας, καθώς έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι καινούργιοι και πρέπει να γνωριστούν μεταξύ τους εντός αγωνιστικού χώρου. Θα είμαστε σίγουρα πολύ καλύτεροι μετά από 15 μέρες γιατί έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Για τον Χουαρέγκι, κι αν η έλευση του θα αλλάξει το σύστημα του ΑΣΤΕΡΑ:

«Τα τελευταία λεπτά το σύστημά μας ήταν 4-1-4-1. Στα πρώτα λεπτά δεν πατούσαμε καλά γι' αυτό και αλλάξαμε τον σχηματισμό μας σε 4-5-1. Οσο περισσότερα παιχνίδια πάρει η ομάδα στα πόδια της και μπορέσει να προσαρμοστεί, αυτό θα είναι το καλύτερο για εμάς. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που μελετάμε τους αντιπάλους μας και ψάχνουμε να βρούμε τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα θα αισθάνεται καλύτερα μέσα στο γήπεδο, γι΄αυτό πιστεύω πως και η διακοπή θα μας βοηθήσει αρκετά».

Προσπάθησε να παίξει η ομάδα του κάθετα στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ, είχε εντοπίσει κάποιο πρόβλημα εκεί ή είναι ο τρόπος που θέλει να παίζει η ομάδα του;

«Από την ημέρα που άλλαξε προπονητή η ΑΕΚ, στην αμυντική της γραμμή παίρνει κάποιο ρίσκο με το να ακολουθούν οι ποδοσφαιριστές τους αντιπάλους τους. Γι' αυτό είπα στα παιδιά να κάνουν κάποια κίνηση στην οποία δεν θα πήγαινε η μπάλα εκεί, ώστε να εκμεταλλευτούμε τη δεύτερη κίνηση στην πλάτη».

Για το πως αξιολογεί την εικόνα της ΑΕΚ και αν αιφνιδιάστηκε από την εικόνα της;

«Τα τελευταία δύο της παιχνίδια κατάφερε και τα πήρε, κάτι που είναι θετικό για την ΑΕΚ. Δεν θα είμαι εγώ εκείνος που θα ανακαλύψει το ταλέντο του που διαθέτουν αδιαμφισβήτητα οι παίκτες της ΑΕΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα