Γρηγορίου: «Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι καλύτερο»

Gazzetta team
Γρηγορίου: «Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι καλύτερο»

bet365

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πάρει έστω έναν βαθμό.

Η συνέντευξη Τύπου του Μιχάλη Γρηγορίου:

«Δεύτερο παιχνίδι για το πρωτάθλημα απέναντι σε μία ομάδα που βρισκόταν σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Προερχόταν και από καλή ψυχολογία από την είσοδο στους ομίλους του Champions League. Είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο σήμερα πριν το ματς.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν πάρα πολύ ανταγωνιστικοί. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο 7ο λεπτό που καταλαβαίνεται πως όταν δέχεσαι ένα γκολ σ’αυτό το σημείο όλα γίνονται πιο δύσκολα.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια μέχρι το 93′ που χάσαμε τη μεγάλη ευκαιρία για να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα. Αυτό που κρατάω είναι η διάθεση των παιδιών, η αγωνιστικότητα και η αλλαγή νοοτροπίας και στην προπόνηση και στα παιχνίδια.

Θέλουμε να προσθέσουμε πράγματα και να βελτιωθούμε. Έχουμε αρκετά να κάνουμε ακόμα. Πρέπει να έχουμε περισσότερες εναλλακτικές λύσεις στους σχηματισμούς μας για να λειτουργούμε καλύτερα. Κρατάω όμως την προσπάθεια και το γεγονός πως θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι καλύτερο σήμερα».

Για τις προσθήκες που έγιναν: «Ερχόμενος εδώ ζήτησα να κάνουμε μεταγραφές σε ακραίους επιθετικούς γιατί είχαμε μόνο τον Φιλίποβιτς. Δεν γινόταν να παίζουμε με τον ίδιο σχηματισμό ολόκληρη τη χρονιά. Ο πρόεδρος και η διοίκηση έκαναν το καλύτερο κι έφεραν καλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θεωρώ πως θα ενταχθούν γρήγορα.

Αυτό το δεκαπενθήμερο με τη διακοπή θα δουλέψουμε έτσι ώστε να είμαστε καλύτεροι. Με ενδιαφέρει η Λάρισα να παίζει καλό και παραγωγικό ποδόσφαιρο. Οι νίκες είναι αυτές που οδηγούν σε ασφαλή μονοπάτια κι αυτή είναι η φιλοσοφία μου».

Για το VAR: «Εφόσον ο διαιτητής αποφασίζει να δει την εικόνα, αυτός παίρνει την απόφαση.

Ήμουν υπέρμαχος του VAR από τα προηγούμενα χρόνια., θα πρέπει όμως να το αξιοποιήσουμε και να το γνωρίζουμε στο 100%. Δεν είναι ένα μηχάνημα που βλέπουμε κι αποφασίζουμε. Πρέπει να δούμε τη φάση ολόκληρη. Να σας θυμίσω το ματς με το πέναλτι στον Ατρόμητο που δόθηκε μακριά από την μπάλα.

Σωστή λειτουργία του VAR μπορεί να βοηθήσει το καχύποπτο ποδόσφαιρο μας. Μέχρι τώρα δεν μου δείχνει κάτι τέτοιο γιατί ίσως χρειάζεται περισσότερος χρόνος».

Αν είναι έτοιμοι οι νέοι παίκτες: «Έπαθε διάστρεμμα ο Ασούμπρε στην τελευταία προπόνηση αν κι είχε συμφωνήσει με την ομάδα. Θα περιμένουμε 10-15 μέρες μέχρι να μπει.

Ο Κάτσε κι ο Ουάρντα θα φανούν αύριο πως είναι και σε τι βαθμό ετοιμότητας είναι. Εμείς θέλουμε να μπούνε πάντως το συντομότερο δυνατόν στην ομάδα».

Αν θα γίνει κάποιο φιλικό: «Θα κοιτάξουμε για κάποιο φιλικό το Σαββατοκύριακο. Κυρίως για τα παιδιά που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα