Καραπαπάς: «Παρωδία με το VAR, μας έχουν κλέψει δύο γκολ»

Δημήτρης Τομαράς
Καραπαπάς: «Παρωδία με το VAR, μας έχουν κλέψει δύο γκολ»

bet365

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, διατύπωσε τα παράπονα των Πειραιωτών για την χρήση του VAR και για δύο γκολ που δεν μέτρησαν στο ματς με την ΑΕΛ.
Ο Καραπαπάς είπε στη NOVA: «Δυστυχώς είδαμε μία παρωδία με το VAR. Όπως Θα αποκαλυφθεί ο ελληνικός λαός το έχει πληρώσει διπλάσια και τριπλάσια από άλλες χώρες και οδηγεί σε αυτή την παρωδία. Μας έχουν ακυρωθεί δύο γκολ. Μας έχουν κλέψει δύο γκολ. Δεν μας ενδιαφέρει αν η παράγκα είναι συνδεδμένη με το χορτάρι ή το βαν. Μας έχουν ακυρωθεί δύο κανονικά γκολ. Δεν βλέπουμε το πρωτάθλημα να γίνεται πιο δίκαιο. Σε άλλα γήπεδα βλέπουμε να γίνονται 4-5 λεπτά συσκέψεις για αποφάσεις, βολικές όλως τυχαίως για κάποιους. Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει με τέτοιους αγωνιστικούς χώρος και με VAR. Είναι μεγάλη αποτυχία και φταίνε όλοι για αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα