Βαλμπουενά: «Απλά ντροπή να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα, δείχνει έλλειψη σεβασμού»

Gazzetta team
Βαλμπουενά: «Απλά ντροπή να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα, δείχνει έλλειψη σεβασμού»

bet365

Ο άσος του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά, σχολίασε δικαιολογημένα τον αγωνιστικό χώρο στον AEL FC Arena με την επισήμανση ότι είναι ντροπή να παίζει κανείς σε τέτοιο γήπεδο.

Ο Γάλλος άσος είπε για:

Το γήπεδο AEL FC Arena: Είναι απλά ντροπή. Είναι κρίμα να γίνονται παιχνίδια σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Με όλο τον σεβασμό στους προέδρους, είναι αδύνατον να παίζεις σε τέτοια γήπεδα. Ήταν τυχαίο ότι δεν τραυματίστηκε κανείς. Είναι έλλειψη σεβασμού αυτό που συνέβη.

Αναλυτικά το τι είπε στη NOVA:
Για τον αγωνιστικό χώρο: «Είναι απλά ντροπή, δείχνει έλλειψη σεβασμού στους ποδοσφαιριστές, είναι κρίμα. Με όλο το σεβασμό σε όλους τους προέδρους, είναι αδύνατο να γίνει παιχνίδι, είναι αδύνατο οι παίκτες να κανουν τη δουλειά τους σωστά, υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. Ήταν απλά τυχαίο που δεν τραυματίστηκε κάποιος».
Για τον τίτλο: «Ο τίτλος είναι πολύ μακριά, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Δείξαμε ότι είμαστε δυνατοί και ενωμένοι μετά απο μία κουραστική αναμέτρηση στη Ρωσία καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Πολύ καλό σημάδι για την ομάδα μας».
Για τα καλά λόγια που ακούγονται για τις εμφανίσεις του: «Είναι κάτι που με ευχαριστεί, πάντα πρέπει να δουλεύεις, έχω μάθει να δουλεύω στη ζωή μου και όταν δουλεύεις έρχονται και τα αποτελέσματα».
Για το Champions League και το πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει τίτλους, έχουμε δύο χρόνια να πάρουμε το πρωτάθλημα και θέλουμε να το προσφέρουμε στον κόσμο. Στο Champions League κανείς δεν θα περάσει εύκολα από το Καραϊσκάκη».
Για το αν έχει προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα: «Αυτό δεν φαίνεται;».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα