Ίνγκασον: «Εύχομαι γρήγορη επιστροφή στον Βαρέλα»

Gazzetta team
Ίνγκασον: «Εύχομαι γρήγορη επιστροφή στον Βαρέλα»

bet365

Να επιστρέψει το συντομότερο πίσω ο Βαρέλα ευχήθηκε ο Σβέριρ Ίνγκασν, με τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό να τονίζει πως έχει ζητήσει να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας.

Αναλυτικά ο Ίνγκασον μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV ανέφερε τα εξής:

Για τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο και τον τραυματισμό του Βαρέλα: «Θέλω να ευχηθώ στον Βαρέλα, γρήγορη επιστροφή. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μπήκα σε ρυθμό γρήγορα. Καταφέραμε να βρούμε την απάντηση στο γκολ που δεχθήκαμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Mίλησα με τον προπονητή στην Εθνική Ομάδα και τον ενημέρωσα ότι θέλω να μείνω στην Θεσσαλονίκη αυτό το διάστημα και να δουλέψω με την ομάδα, να προπονηθώ σκληρά και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα ματς που ακολουθούν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα