Χαριστέας σε παίκτες: «Αναλάβετε τις ευθύνες σας, αδικείτε τους εαυτούς σας»

Χαριστέας σε παίκτες: «Αναλάβετε τις ευθύνες σας, αδικείτε τους εαυτούς σας»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Χαριστέας σε παίκτες: «Αναλάβετε τις ευθύνες σας, αδικείτε τους εαυτούς σας»

bet365

Τουλάχιστον δύο ώρες κράτησε η συνάντηση του Άγγελου Χαριστέα με τους ποδοσφαιριστές του Άρη στα αποδυτήρια όπου ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ ζήτησε απ’ όλους να αλλάξουν την εικόνα τους, ενώ άκουσε απόψεις για την εστία του προβλήματος.

Όλα όσα συνέβησαν στον Άρη στο τελευταίο 24ώρο οδήγησαν τον Άγγελο Χαριστέα στην ανάληψη πρωτοβουλιών. Η πρώτη αντίδραση του ποδοσφαιρικού διευθυντή της ΠΑΕ ήταν μια ανοιχτή συζήτηση με όλους τους παίκτες στα αποδυτήρια της ομάδας στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Θα ακολουθήσουν κατ’ ιδίαν συζητήσεις, σε μια προσπάθεια αναζήτησης της εστίας του προβλήματος.

Στη σημερινή (1/9) συνάντηση, ο Άγγελος Χαριστέας περισσότερο άκουσε παρά μίλησε. Για την ακρίβεια έχει μια ανοιχτή συζήτηση για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και επιχειρήθηκε να εντοπιστεί το πραγματικό πρόβλημα. Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ είπε στους παίκτες ότι αδικούν τους εαυτούς τους με εμφανίσεις αντίστοιχες μ’ αυτή στον Βόλο καθώς επίσης και πως άπαντες οφείλουν να προσανατολιστούν σε μια νέα αρχή με αφετηρία τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό καθώς η ομάδα είναι καλύτερη από πέρυσι αλλά δεν το αποδεικνύει. Ουσιαστικά, κάλεσε άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ακολούθησε η ανοιχτή συζήτηση όπου τον λόγο πήραν αρκετοί παίκτες, καταθέτοντας τις απόψεις τους για την αιτία των αγωνιστικών προβλημάτων και φυσικά της εικόνας της ομάδας. Η συνέχεια θα δοθεί στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις του Χαριστέα με τους παίκτες οι οποίες θα ξεκινήσουν από αύριο (2/9).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα