«Δεν περιγράφονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, έριξε πολλά λεφτά ο Σαββίδης»

«Δεν περιγράφονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, έριξε πολλά λεφτά ο Σαββίδης»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Δεν περιγράφονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, έριξε πολλά λεφτά ο Σαββίδης»

bet365

Ο άλλοτε γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Τόντσι Γκάμπριτς μίλησε σε κροατική ιστοσελίδα για τον «Δικέφαλο«, κάνοντας ειδική μνεία στους οπαδούς του.

Ο παλαίμαχος Κροάτης γκολκίπερ πέρασε για μια διετία από τον ΠΑΟΚ, ενώ ολοκλήρωσε την καριέρα του σε ηλικία 38 ετών στην Χάιντουκ.

Ο Γκάμπριτς μιλώντας σε κροατική ιστοσελίδα θυμήθηκε την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι ακόμα πιο τρελοί από εκείνους της Χάιντουκ. Ο Τσίρο Μπλάζεβιτς ήταν εκείνος που με έφερε στον σύλλογο. Δεν μπορώ να περιγράψω τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ειδικά όταν ο σύλλογος για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Εκείνη την εποχή, οι σύλλογοι της Αθήνας, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ ήταν ευνοημένοι. Πλέον ο πρόεδρος Σαββίδης έριξε πολλά χρήματα και ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα