ΠΑΟΚ: Η επίσκεψη φίλων του Άρη στα Τέμπη! (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Η επίσκεψη φίλων του Άρη στα Τέμπη! (pics)

bet365

Σε μια αξιέπαινη κίνηση, μακριά από το οπαδικό μίσος και την τυφλή βία, προχώρησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη, από τον Σύνδεσμο των «Ιερολοχιτών», με την επίσκεψη τους στα Τέμπη.

Το μνημείο των έξι αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στα Τέμπη επισκέφτηκαν μέλη του Συνδέσμου φίλων Άρη, «Ιερολοχίτες» καθοδόν για το Βόλο, όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας τους το βράδυ του Σαββάτου (31/8).

«Κατάθεση ανθοδέσμης στο δρόμο για Βόλο… Σεβασμός στις ψυχές που φύγανε και στην αγάπη για τα χρώματα τους…» αναφέρει η σχετική ανάρτηση των «Ιερολοχιτών» στην σελίδα τους στο Facebook, ενώ κατέθεσαν και μια ανθοδέσμη στη μνήμη των έξι αδικοχαμένων φίλων του ΠΑΟΚ, που έχασαν τη ζωή τους τον Οκτώβριο του 1999.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα