Δοκιμασίες σε Λάρισα και Τρίπολη για Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Gazzetta team
Δοκιμασίες σε Λάρισα και Τρίπολη για Ολυμπιακό και ΑΕΚ

bet365

Ολυμπιακός και ΑΕΚ φιλοξενούνται από ΑΕΛ και Αστέρα αντίστοιχα, ενώ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο στην Τούμπα για τη 2η αγωνιστική της Super League 1.

Συνέχεια στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Super League 1 με τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ να δοκιμάζονται εκτός έδρας. Οι ερυθρόλευκοι πηγαίνουν στη Λάρισα για να αντιμετωπίσουν την ΑΕΛ, στοχεύοντας το 2/2 με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει τελικά στα πλάνα του τον Γκιγέρμε, αλλά όχι και τον Γκερέρο. Η ΑΕΛ, που έμεινε όρθια στην πρεμιέρα στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Εκτός έδρας δοκιμασία και για την ΑΕΚ στην Τρίπολη, μετά την υπερπροσπάθεια της Ένωσης στην Τουρκία κόντρα στην Τράμπζονσπορ. Επιτακτική η νίκη για τους κιτρινόμαυρους έπειτα και από την ήττα που γνώρισαν από την Ξάνθη την πρώτη αγωνιστική, με τον Νίκο Κωστένογλου να μην υπολογίζει στον τραυματία Μάνταλο και τον τιμωρημένο Ζεράλντες. Στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Πασαλίδη.

Ο ΠΑΟΚ έπειτα από τον αποκλεισμό - σοκ από το Europa League θέλει μόνο νίκη για το 2/2 κόντρα στον Πανιώνιο στην Τούμπα. Ο Άμπέλ Φερέιρα είδε τους Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ελ Καντουρί να τραυματίζονται μεσοβδόμαδα και να μην είναι διαθέσιμοι για το σημερινό ματς. Όσον αφορά τον Πανιώνιο, που δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα καθώς γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Βόλο, ο Άκης Μάντζιος έχει αρκετές απουσίες με τους Μανιάτη, Εμμανουηλίδη, Ντομίνγκες, Δούμτσιο και Παπανικολάου να μην υπολογίζονται.

Στη Λαμία, η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Ατρόμητο, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία που πήραν από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα, ενώ οι Περιστεριώτες έρχονται και αυτοί από το ισόπαλο 1-1 με την ΑΕΛ. Ο τεχνικός της Λαμίας, Σωτήρης Αντωνίου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ ο Γιάννης Αναστασίου στον Ατρόμητο δεν έχει στη διάθεσή του τους Μέγιερι και Κιβρακίδη, αλλά στην αποστολή βρίσκεται ο Ανδρούτσος.

Συνοπτικά το κυριακάτικο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Super League 1:

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος (19:00) PAOK TV

ΑΕΛ - Ολυμπιακός (19:15) Novasports 2HD

Λαμία - Ατρόμητος (20:00) ERT Sports HD

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ (21:30) Novasports 1HD

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα