Τα βάζει κάτω και αποφασίζει ο Ιβάν για Μπράνκο

Τα βάζει κάτω και αποφασίζει ο Ιβάν για Μπράνκο

Τα βάζει κάτω και αποφασίζει ο Ιβάν για Μπράνκο

bet365

Καμία "εν θερμώ" απόφαση δε θα παρθεί από τον Ιβάν Σαββίδη αναφορικά με το θέμα του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, μετά την παραίτηση του Μάριο Μπράνκο.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Γιουβέντους - Νάπολι και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής, ένα χρόνο μετά την έλευση του στην Τούμπα, έθεσε στη διάθεση του ιδιοκτήτη της ομάδας την παραίτηση του, ως μια κίνηση ανάληψης ευθύνης σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ο Μάριο Μπράνκο φρόντισε και ενημέρωσε τόσο τον συμπατριώτη του προπονητή, Αμπέλ Φερέιρα, όσο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, σε μια ξεκάθαρη πρόθεση "να πάρει πάνω του κομμάτι της πίεσης", που προκάλεσε ο αποκλεισμός από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ιβάν Σαββίδης, που στο μεταξύ έχει αναχωρήσει από την Ελλάδα, θα είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση, χωρίς πάντως να έχει απαντήσει ή να έχει κάνει αποδεχθεί την παραίτηση του Πορτογαλου, καθώς όπως λένε στη Μικράς Ασίας, "είναι σαφές πως καμία απόφαση δεν θα παρθεί εν θερμώ παρά το ψυχολογικό και ρεαλιστικό κόστος του αποκλεισμού".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα