Ολυμπιακός: «Κινούνται για τον Μποσίλια της Μονακό οι Πειραιώτες»

Gazzetta team
Ολυμπιακός: «Κινούνται για τον Μποσίλια της Μονακό οι Πειραιώτες»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Γαλλία, ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του μέσου της Μονακό, Γκαμπριέλ Μποσίλια, που πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός από τους Μονεγάσκους στη Ναντ.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες από τη Γαλλία και τη Βραζιλία αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο του Πριγκιπάτου, ώστε να αποκτήσουν τον 23χρονο Βραζιλιάνο μέσο.

Ο Μποσίλια βρίσκεται από τη σεζόν 2015/16 στη Μονακό, που τον αγόρασε έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ από τη Σάο Πάολο. Δόθηκε δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης, επέστρεψε τη σεζόν 2016/17 στο Λουι Ντε, μέχρι να αποχωρήσει το προηγούμενο καλοκαίρι ξανά ως δανεικός για τη Ναντ, με την οποία ολοκλήρωσε τη σεζόν με 31 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Με τη φανέλα των Μονεγάσκων ο διεθνής με την U21 της Σελεσάο μετράει συνολικά 31 συμμετοχές, 8 γκολ και 3 ασίστ σε τρεις σεζόν που έχει παραμείνει στο ρόστερ τους, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί ήδη δυο φορές στη Ligue 1.

Εξάλλου, ο Ολυμπιακός κρατάει «ζεστή» και την περίπτωση του Ρασίντ Γκεζάλ, την ίδια ώρα που ο Γιασίν Μπενζιά βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του, πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί μέχρι αύριο. Το ίδιο θα γίνει και με τον Λοβέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα