Ανακοίνωσε Ουάρντα η ΑΕΛ

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Ουάρντα η ΑΕΛ

bet365

H AEΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα, που υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και μετά παραχωρήθηκε δανεικός στους «βυσσινί».

Παίκτης των Θεσσαλών είναι κι επίσημα ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, που το απόγευμα της Παρασκευής επισημοποίησε την αποχώρησή του από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτησή του με μια λιτή ανακοίνωση, με τον Ουάρντα να μετακινείται στον σύλλογο ως δανεικός για τη σεζόν 2019/20.

Η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή Amr Warda».

Λίγο αργότερα και ο «Δικέφαλος του Βορρά» επισημοποίησε την παραχώρηση του Αιγύπτιου, ενώ έκανε γνωστό πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός επέκτεινε το συμβόλαιό του (έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι του 2020) και μετά παραχωρήθηκε δανεικός. «Ο Αιγύπτιος εξτρέμ υπέγραψε επέκταση συμβολαίου και θα συνεχίσει για ένα χρόνο στην ομάδα της Θεσσαλίας», ανέφερε ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα