Με Μαντσίνι ο Άρης στον Βόλο, εκτός αποστολής ο Γιουνές

Gazzetta team
Με Μαντσίνι ο Άρης στον Βόλο, εκτός αποστολής ο Γιουνές

bet365

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι είναι στις επιλογές του Σάββα Παντελίδη ενόψει του εκτός έδρας αγώνα (31/8, 21:30) με τον Βόλο Ν.Π.Σ. σε αντίθεση με τον Χαμζά Γιουνές ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Γκλάντμπαχ - Λειψία και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ξεκινώντας από τον 22χρονο Αργεντίνο, η απόφαση του Σάββα Παντελίδη να τον συμπεριλάβει στην αποστολή μάλλον έδειξε και την ικανοποίησή του από το επίπεδο ετοιμότητάς του, δίχως αυτό να σημαίνει βέβαια ότι θα είναι και στο βασικό σχήμα. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Cuesta, Ehmann, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Larsson, Lukas Sasha, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Nico Martinez, Tonso, Mancini, Duarte, Ideye, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Κωνσταντινίδης.

Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Βέλεθ, Μπάσα, ενώ η περίπτωση του Χαμζά Γιουνές είναι διαφορετική. Ο Τυνήσιος επιθετικός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Άρη για τη λύση του συμβολαίου του κι αυτός είναι ο λόγος της μη συμμετοχής του στην αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα