Η παρουσίαση του Χαριστέα στους ποδοσφαιριστές του Άρη (pics)

Η παρουσίαση του Χαριστέα στους ποδοσφαιριστές του Άρη (pics)

Gazzetta team
Η παρουσίαση του Χαριστέα στους ποδοσφαιριστές του Άρη (pics)

bet365

Ο Άγγελος Χαριστέας βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Άρη στο «Δασυγένειο» και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Χαριστέας ανέλαβε καθήκοντα ποδοσφαιρικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης και πριν την έναρξη της σημερινής (29/8) απογευματινής προπόνησης, τον παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Θόδωρος Καρυπίδης. Τον Άγγελο Χαριστέα παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές, πριν ξεκινήσει η προπόνηση, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης. «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω τον Άγγελο πίσω στην οικογένεια του ΑΡΗ. Ήταν μια σκέψη που είχα από καιρό γιατί ο Άγγελος είναι παιδί του ΑΡΗ, νιώθει από ΑΡΗ και διαθέτει, λόγω της μεγάλης του καριέρας με τον ΑΡΗ, την Εθνική και στο εξωτερικό, την απαραίτητη τεχνογνωσία για να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπάνω. Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό είναι ότι διαθέτει τη νοοτροπία του νικητή. Άγγελε, καλωσήρθες, καλή δύναμη και καλή επιτυχία», ήταν τα λόγια του κ. Καρυπίδη, κατά την παρουσίασή του στους ποδοσφαιριστές», είπε

Στη συνέχεια, ο Χαριστέας μίλησε στους ποδοσφαιριστές, μοιράστηκε μερικές εμπειρίες του και δήλωσε την εμπιστοσύνη του στις ικανότητές τους για να εισπράξει και τις ευχές των αθλητών στα νέα καθήκοντά του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα γιατί εδώ έκανα τα πρώτα μου βήματα ως ποδοσφαιριστής και δεν ξεχνιούνται εκείνες οι στιγμές. Τα πράγματα έχουν αλλάξει φυσικά από τότε, είμαι και εγώ εδώ τώρα για να βοηθήσω εσάς και τον ΑΡΗ να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο. Αυτό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι ο ΑΡΗΣ πρέπει να παίζει πάντα και παντού για τη νίκη. Θα τα λέμε σε καθημερινή βάση, η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοικτή για οτιδήποτε θελήσετε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα