Παντελίδης: «Μην περιμένετε να πω κακή κουβέντα για παίκτη μου»

Παντελίδης: «Μην περιμένετε να πω κακή κουβέντα για παίκτη μου»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Μην περιμένετε να πω κακή κουβέντα για παίκτη μου»

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης σκιαγράφησε τον εκτός έδρας αγώνα (31/8, 21:30) με τον Βόλο, στάθηκε στην επιθετική δυστοκία αλλά και στην ηρεμία που είναι απαραίτητη στην ομάδα του.

Ο προπονητής του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports και αναφερόμενος στον αγώνα με τον Βόλο, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «είναι μια σοβαρή και δουλεμένη ομάδα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχουμε εύκολο έργο. Προσωπικά θέλω από την ομάδα μου να έχει ηρεμία. Να μην βιάζεται στα πρώτα λεπτά, όπως είδαμε στους αγώνες με τη Μόλντε και τον ΟΦΗ. Με τη Μόλντε προηγηθήκαμε αλλά δεν ήμασταν ήρεμοι. Στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ κάναμε επιθέσεις με τον τρόπο που θέλαμε. Πρέπει λοιπόν να είμαστε ήρεμοι και πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια αλλά αυτό θα βελτιωθεί ούτως ή άλλως».

Ο Σάββας Παντελίδης ρωτήθηκε για τις 40 τελικές προσπάθειες αλλά και τα πέντε δοκάρια που είχε η ομάδα του στους τελευταίους αγώνες. «Το νούμερο είναι μεγάλο για τέτοια περίοδο. Δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιωθούμε», απάντησε. Σε ερώτηση για το ότι η ομάδα του παίρνει γκολ κυρίως από τους μέσους και τους αμυντικούς, απάντησε αναφερόμενους στους επιθετικούς: «Μην περιμένετε να πω κακή κουβέντα για παίκτη μου. Είμαστε εδώ, δουλεύουμε, υποστηρίζουμε τα παιδιά, ξέρουμε ότι χρειάζονται το γκολ για τη δική τους ψυχολογική ανάταση και σίγουρα δεν μπορούμε να ακυρώσουμε όλα όσα κάνουν στο γήπεδο».

Όταν ρωτήθηκε μάλιστα για το ενδεχόμενο αλλαγών (σε πρόσωπα) στο βασικό σχήμα, είπε… «είπα ότι θα αλλάξουμε πράγματα, όχι πρόσωπα. Πάντα αποφασίζουμε με γνώμονα το πώς θα κερδίσουμε το παιχνίδι», ενώ κατέληξε αναφερόμενος στην κλήση του Γιάννη Φετφατζίδη στην Εθνική ομάδα. «Αυτό κάνει χαρούμενο και τον προπονητή γιατί θεωρώ ότι είμαστε κοντά και στην προσπάθειά του. Κακά τα ψέματα, τα στοιχεία που έχει ο Γιάννης δεν τα βρίσκεις εύκολα σε άλλον παίκτη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα