Ολυμπιακός: «Ο Μπενζιά έκλεισε και περιμένει τον Γκεζάλ»

Ολυμπιακός: «Ο Μπενζιά έκλεισε και περιμένει τον Γκεζάλ»

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: «Ο Μπενζιά έκλεισε και περιμένει τον Γκεζάλ»

bet365

Ο Γιασίν Μπενζιά όπως μετέδωσε και το France Football είναι κλεισμένος πιάνοντας τυπικά Λιμάνι την Πέμπτη αλλά περιμένει στην ομάδα του Ολυμπιακού τον Γκεζάλ!

Επιστροφή* 100% στον αγώνα ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Σχετικά με τον Μπενζιά το France Football ξεκαθαρίζει πως ο μεσοεπιθετικός της Λιλ θα κλείσει και τυπικά την Πέμπτη με την έλευσή του στην Αθήνα. Ένα deal που έκλεισε με δανεισμό αλλά δίχως να μπει οψιόν αγοράς για τον Γιασίν Μπενζιά. Όπως εξάλλου έχουμε τονίσει ξανά το θέμα αυτό είχε μπει στην τελική του ευθεία.

Εκτός αυτού ο Μπενζιά αναφέρεται πως περιμένει τα... ευχάριστα για τον μεσοεπιθετικό Ρασίντ Γκεζάλ. Πως ευελπιστεί ότι ο συμπατριώτης του θα πιάσει και αυτός Λιμάνι, προερχόμενος από την Λέστερ. Και για τον Γκεζάλ εφόσον κλείσει η συμφωνία θα είναι δανεισμός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα