Γκιγιέρμε: «Θα είμαστε πιο δυνατοί στους ομίλους»

Γκιγιέρμε: «Θα είμαστε πιο δυνατοί στους ομίλους»

Gazzetta team
Γκιγιέρμε: «Θα είμαστε πιο δυνατοί στους ομίλους»

bet365

Μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού Γκιγιέρμε τόνισε πως στους ομίλους του Champions League θα είναι πιο δυνατοί οι Πειραιώτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκιγιέρμε έχουν ως εξής: «Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο, που ήταν να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League. Κάναμε εξαιρετικά παιχνίδια στα προκριματικά, δεν χάσαμε και δεχτήκαμε μόλις 1 γκολ. Η ομάδα μας εξελίχθηκε πολύ σε αυτό το διάστημα και θα είμαστε πιο δυνατοί στους ομίλους.

Τώρα θα αντιμετωπίσουμε τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και γνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας. Αλλά η ομάδα μας έχει δείξει ότι είναι έτοιμη και μπορούμε να τις “ενοχλήσουμε”. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα