Στη Θεσσαλονίκη ο Καρυπίδης, είδε την προπόνηση και μίλησε με Παντελίδη

Στη Θεσσαλονίκη ο Καρυπίδης, είδε την προπόνηση και μίλησε με Παντελίδη

Gazzetta team
Στη Θεσσαλονίκη ο Καρυπίδης, είδε την προπόνηση και μίλησε με Παντελίδη

bet365

Το ζήτημα των αποδεσμεύσεων αλλά και οι κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας προκάλεσαν την άφιξη του Θόδωρου Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης παρακολούθησε τη σημερινή (28/8) προπόνηση της ομάδας, κυρίως όμως συζήτησε γι’ αρκετή ώρα με τον Σάββα Παντελίδη. Οι δύο άνδρες επικεντρώθηκαν κυρίως σε μεταγραφικά ζητήματα και φυσικά στις κινήσεις που απαιτείται να γίνουν για την ενίσχυση της ομάδας. Παράλληλα όμως, θα τρέξει και το ζήτημα των αποδεσμεύσεων. Τούτο δεν αφορά μόνο τον Άλεξ Μενέντεθ με τον οποίον θα γίνει νέα συζήτηση για να επιτευχθεί συμφωνία λύσης του συμβολαίου του, αλλά κι άλλους παίκτες οι οποίοι δεν προβλέπεται να έχουν βασικό ρόλο στην ομάδα.

Αναμένεται επίσης να ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα του Χαμζά Γιουνές ο οποίος (σύμφωνα με τους Ρουμάνους) δέχθηκε πρόταση από την Πετρολούλ. Δηλαδή θα συζητηθεί για το αν ο Τυνήσιος θέλει να παραμείνει στην ομάδα ή να μετακομίσει στη Ρουμανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα