Ολυμπιακός: Τελική ευθεία για Μπενζιά και επιμονή για Γκεζάλ

Ολυμπιακός: Τελική ευθεία για Μπενζιά και επιμονή για Γκεζάλ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τελική ευθεία για Μπενζιά και επιμονή για Γκεζάλ

bet365

Από την Γαλλία εμμένουν στο ότι ο Μπενζιά θα πιάσει άμεσα Λιμάνι ενώ ο Ολυμπιακός δεν αφήνει τις άλλες τρέχουσες μεταγραφικές του υποθέσεις, όπως του Γκεζάλ.

Εδώ και μέρες είχε προκύψει ξανά ότι ο Μπενζιά δεν είναι στα πλάνα της Λιλ και μία συμφωνία δανεισμού του παίκτη με οψιόν αγοράς φάνταζε αρκετά πιθανή για τους Πειραιώτες.

Για τον Γαλλοαλγερινό μεσοεπιθετικό στην Γαλλία επιμένουν ότι θα κλείσει στον Ολυμπιακό και άμεσα και μάλιστα ίσως την Πέμπτη υπάρχουν νεότερα με πιθανή άφιξη του παίκτη στην Ελλάδα. Η Λιλ άλλωστε ήθελε να απαγκιστρωθεί από το συμβόλαιό του και οι ερυθρόλευκοι έχουν εντοπίσει ότι έχει χαρακτηριστικά που θα τους βοηθήσουν. Πέραν του Γιασίν Μπενζιά όμως ο Ολυμπιακός... τρέχει και άλλες υποθέσεις όπως του επιτελικού χαφ και εξτρέμ Γκεζάλ της Λέστερ.

Για τον δε Γκεζάλ στο Νησί εμμένουν στο ότι είναι υπαρκτό το θέμα και πως η ομάδα του Μαρτίνς έχει τις πιθανότητές της για δανεισμό του παίκτη με οψιόν. Σύμφωνα με πηγές του Guardian ο πειραϊκός σύλλογος είναι μάλιστα κοντά στο να κλείσει τον άσο της Λέστερ. Ανοιχτές παραμένουν και οι υποθέσεις του χαφ Τρεμπέλ και του μπακ Γκασπάρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα