Ολυμπιακός: Διαπραγματεύεται την απόκτηση του Γκεζάλ και έκανε νέα κίνηση για Τρεμπέλ

Ολυμπιακός: Διαπραγματεύεται την απόκτηση του Γκεζάλ και έκανε νέα κίνηση για Τρεμπέλ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Διαπραγματεύεται την απόκτηση του Γκεζάλ και έκανε νέα κίνηση για Τρεμπέλ

bet365

Ο Ολυμπιακός προχωράει για τα καλά την υπόθεση του Γαλλοαλγερινού μεσοεπιθετικού Ρασίντ Γκεζάλ ενώ έκανε ξανά κίνηση για να κλείσει τον χαφ Αντριέν Τρεμπέλ.

Διπλό χτύπημα για τον άξονά του επιχειρεί να κάνει ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν από Αγγλία και Αλγερία ο πειραϊκός σύλλογος διαπραγματεύεται σοβαρά και δυνατά την υπόθεση του 27χρονου με ύψος 1.82 μέτρων Γαλλοαλγερινού άσου της Λέστερ, Ρασίντ Γκεζάλ. Ο Γκεζάλ πέρυσι είχε 23 ματς με 3 γκολ και έχει περάσει από Μονακό και Λιόν. Έκανε μία ακριβή μεταγραφή στην Λέστερ, όπου όμως δεν προσαρμόστηκε ανάλογα και οι επαφές προσανατολίζονται σε δανεισμό με οψιόν.

Έχει συμβόλαιο με την Λέστερ έως το 2022. Είναι διεθνής με την Αλγερία και παίζει επιτελικός χαφ και ακραίος επιθετικός. Μάλιστα σύμφωνα με το 24matins.fr η υπόθεση αυτή μπορεί να έχει θετική κατάληξη για τον Ολυμπιακό το αργότερο έως το Σάββατο (δηλαδή τελευταία ημέρα των μεταγραφών -31/08- σύμφωνα με την ΕΠΟ αν και βέβαια οι δύο διεθνείς Ομοσπονδίες έχουν δώσει μέχρι 2 Σεπτεμβρίου επειδή πέφτει Σαββατοκύριακο). Το θέμα έχει αναδείξει με σχετική αναφορά για επαφές και το Sky Sports.

Επιπλέον ο Ολυμπιακός έκανε πάλι κίνηση για τον Τρεμπέλ. Τον 28χρονο Γάλλο άσο που είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να κάνει δικό του. Αγωνίζεται εξάρι, οκτάρι και επιτελικός χαφ και ανήκει στην Άντερλεχτ με συμβόλαιο έως το 2023. Πέρυσι είχε 29 ματς με 3 γκολ και 4 ασίστ. Με βάση την πληροφόρηση που υπάρχει από το Βέλγιο οι Πειραιώτες έχουν αισθητές πιθανότητες έναντι ορισμένων γαλλικών και βελγικών ομάδων για να πάρουν τον παίκτη.

- Η περίπτωση του Μπενζιά συνεχίζει να... παίζει για τον Ολυμπιακό. Είναι όμως σε δεύτερο πλάνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα