«Στους κορυφαίους φορ στην Ελλάδα σε δύο χρόνια με τον Παναθηναϊκό ο Μπιλάλ»

«Στους κορυφαίους φορ στην Ελλάδα σε δύο χρόνια με τον Παναθηναϊκό ο Μπιλάλ»

«Στους κορυφαίους φορ στην Ελλάδα σε δύο χρόνια με τον Παναθηναϊκό ο Μπιλάλ»

bet365

Ο Αιγύπτιος πρώην παίκτης της Μονακό, Μαχάρ Αμπντελαραχμάν μιλάει στο gazzetta.gr για τον γιο του Μπιλάλ, που απέκτησε ο Παναθηναϊκός. «Ο Παναθηναϊκός είναι γνωστός για το πόσο δουλεύει με νέα ταλέντα, αλλά και τους οπαδούς του». Τι λέει για τον Άκη Ζήκο.

Ο Παναθηναϊκός προέβη σε μια ακόμη επένδυση για το μέλλον με την απόκτηση του Μπιλάλ Αμπντελραχμάν (και όχι Μαχάρ όπως γράφτηκε), ο οποίος γίνεται ο πρώτος Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής που θα φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Ο 17χρονος προέρχεται από την Άραμπ Κοντράκτορς, τον σύλλογο δηλαδή που ανέδειξε τον Μοχάμεντ Σαλάχ, προτού ο νυν σούπερ σταρ της Λίβερπουλ ανοίξει τα φτερά του στην Ευρώπη. Αρχικά θα τοποθετηθεί αρχικά στην Κ17 του Παναθηναϊκού και αν ικανοποιήσει θα προαχθεί στην Κ19.

Ο πατέρας του νεαρού επιθετικού, Μαχάρ Αμπντελαραχμάν, ο οποίος είχε αγωνιστεί για μια διετία στη Μονακό (2001/03) έχοντας για συμπαίκτη τον Άκη Ζήκο, εξήγησε στο gazzetta.gr γιατί ο Μπιλάλ επέλεξε τον Παναθηναϊκό, αντί της Βασιλείας, αναφέρθηκε στο αγωνιστικό προφίλ του γιου του, ενώ μίλησε και για τον Άκη Ζήκο.

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους μεγαλύτερους ελληνικούς συλλόγους και φημίζεται παγκοσμίως για τους οπαδούς του. Επίσης είναι γνωστός για το πόσο δουλεύει με νέα ταλέντα και αναδεικνύει ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι πολύ καλοί από τεχνικής άποψης, αλλά και πνευματικά.

Για μας ο Παναθηναϊκός είναι ο ιδανικός συνδυασμός μεγάλου συλλόγου, όπου ο Μπιλάλ μπορεί να προοδεύσει δίχως μεγάλη πίεση στους ώμους του και την ίδια στιγμή είναι η κατάλληλη ομάδα για την ανάδειξη καλών ποδοσφαιριστών. Ο Μπιλάλ μπορεί να έχει στο πλευρό του, τους συμπαίκτες του και να αισθάνεται πως τον υποστηρίζει το επιτελείο της ομάδας. Ο Μπιλάλ είναι ακόμα νέος και εμείς οι γονείς του εμπιστεύομαστε τον Παναθηναϊκό γιατί μπορεί να φροντίσει τα νέα παιδιά».

Ο παλαίμαχος Αιγύπτιος διεθνής τόνισε πως ακόμη δεν έχει γνωρίσει τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα.

«Δεν έχω συναντήσει ακόμα τον προπονητή Δώνη και τον director Νταμπίζα, γιατί ο μάνατζερ του Μπιλάλ ανέλαβε την επικοινωνία μαζί τους.

Είμαι χαρούμενος όμως που θα τους συναντήσω πολύ σύντομα».

Ο πατέρας του Μπιλάλ Αμπντελραχμάν, αναφέρθηκε παράλληλα στο αγωνιστικό προφίλ του νεαρού επιθετικού.

«Ο Μπιλάλ είναι έξυπνος και γρήγορος παίκτης. Έχει καλή αίσθηση του χώρου και όπως λέμε στο ποδόσφαιρο 'αισθάνεται το γκολ'. Περιμένουμε από εκείνον σε δύο χρόνια να είναι ένας από τους καλύτερους στράικερς στην Ελλάδα. Να είστε βέβαιοι πως εάν δεν ήμουν πεπεισμένος γι' αυτό, δεν θα τον έστελνα στον Παναθηναϊκό».

Η Βασίλεια βρέθηκε πολύ κοντά στην απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστής, ωστόσο η οικογένεια του προτίμησε τον Παναθηναϊκό.

«Η Άραμπ Κοντράκτοτς είχαν συμφωνήσει με την Βασιλεία για τον Μπιλάλ, όμως ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη προοπτική».

Ο Μαχάρ Αμπντελραχμάν δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Άκη Ζήκο, με τον οποίο ήταν συμπαίκτης στη Μονακό.

«Ο Ζίκος ήταν από τους φίλους μου στη Μονακό. Είχε πολύ σωστή νοοτροπία. Είναι ένας έντιμος και ειλικρινής άνθρωπος. Επίσης, ήταν πολύ δυναμικός στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν μεγάλος παίκτης και θέλω να του στείλω τα χαιρετίσματα μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα