Ολυμπιακός: Ενεργοποιείται ξανά η λύση Μπενζιά

Ολυμπιακός: Ενεργοποιείται ξανά η λύση Μπενζιά

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ενεργοποιείται ξανά η λύση Μπενζιά

bet365

Ο Γιασίν Μπενζιά ξαναμπαίνει στο μεταγραφικό προσκήνιο για τον Ολυμπιακό και πλέον είναι πιθανό να προκύψει συμφωνία για δανεισμό του διεθνούς μεσοεπιθετικού.
Ειδικότερα σύμφωνα με γαλλικές πηγές και το Francefootball ο Ολυμπιακός έχει ενεργοποιήσει εκ νέου την λύση του 26χρονου Γαλλοαλγερινού μεσοεπιθετικού.
Ο Μπενζιά δεν είναι στα πλάνα της Λιλ και μία συμφωνία δανεισμού του παίκτη με οψιόν αγοράς φαντάζει αρκετά πιθανή για τους Πειραιώτες. Οι Γάλλοι υποστηρίζουν πως το θέμα θα λυθεί εντός των προσεχών ημερών και ότι η παρουσία του Βαλμπουενά στους ερυθρόλευκους παίζει σημαντικό ρόλο για τον Γιασίν Μπενζιά. Ο Μπενζιά πέρυσι είχε 22 ματς με 3 ασίστ ενώ είχε δοθεί δανεικός στην Τουρκία. Το DZfoot μετέδωσε πως εκτός από τον Ολυμπιακό υπάρχει και η τουρκική Μαλάτιασπορ που έχει κάνει κίνηση για τον παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα