Το φάουλ στον Ευαγγέλου που παραδέχτηκε ο Ζαχαριάδης και δεν το σφύριξε

Θοδωρής Βασίλης
Το φάουλ στον Ευαγγέλου που παραδέχτηκε ο Ζαχαριάδης και δεν το σφύριξε

bet365

Στον Πανιώνιο τα έχουν με τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη για την φάση του δεύτερου γκολ του Βόλου και για φάουλ πάνω στον Ευαγγέλου, αλλά κυρίως για τον τρόπο αντιμετώπισης των «κυανέρυθρων».

Ίντερ - Λέτσε με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Διευθυντής του Ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης, είδε την κόκκινη κάρτα κατά την διάρκεια του αγώνα του Πανιωνίου με τον Βόλο διαμαρτυρόμενος για την φάση του δεύτερου γκολ των Βολιωτών με τον Ζαμάνη να του λέει «βάλε και μία μπλούζα του ΠΑΟΚ» λόγω του γεγονότος πως ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης είχε παρακολουθήσει αγώνα του Δικεφάλου του Βορρά στην Τούμπα.

Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα το δεύτερο γκολ του Βόλου δεν είναι οφσάιντ. Ο Πανιώνιος όμως δεν διαμαρτύρεται για το αν το γκολ είναι οφσάιντ, αλλά για τον τρόπο αντιμετώπισης της συγκεκριμένης φάσης από τον διαιτητή του συνδέσμου Μακεδονίας. Οι διαμαρτυρίες των Νεοσμυρνιωτών είναι για φάουλ πάνω στον Ευαγγέλου νωρίτερα στην φάση το οποίο δεν σφύριξε ο Ζαχαριάδης, παρότι παραδέχτηκε την παράβαση και ο ίδιος, με αποτέλεσμα να υπάρξει η έκρηξη του Νίκου Ζαμάνη.

Όπως αναφέρουν οι παίκτες του Πανιωνίου, ο ίδιος ο Ζαχαριάδης είπε στους παίκτες ότι έχει υπάρξει φάουλ στον Ευαγγέλου στην φάση πριν το δεύτερο γκολ του Βόλου και για τον λόγο αυτό υπήρξε κύμα διαμαρτυρίας τόσο από τους ποδοσφαιριστές όσο και από τον Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου.

Και αυτή είναι η απορία του Πανιωνίου. Αφού παραδέχτηκε το φάουλ στον Ευαγγέλου γιατί δεν γύρισε την φάση πίσω και να δώσει την παράβαση κάτι που θα σήμαινε πως το δεύτερο γκολ του Μουνίθ θα ήταν ως μη γενόμενο και οι Νεοσμυρνιώτες θα ήταν ακόμα ζωντανοί στην μάχη της ανατροπής.

Κανείς δεν υπογράφει ότι ο Πανιώνιος θα κατάφερνε να ανατρέψει το σκορ αφού πράγματι η χθεσινή εμφάνιση ήταν κάκιστη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα δεν θα πρέπει να τηρούνται οι κανόνες, ειδικά από τους διαιτητές, οι οποίοι μάλιστα στο παρελθόν έχουν αδικήσει τους «κυανέρυθρους» όπως πέρυσι στο Περιστέρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα