ΠΑΟΚ: «Εσπασε» το φράγμα των 3.000 γκολ

ΠΑΟΚ: «Εσπασε» το φράγμα των 3.000 γκολ

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Εσπασε» το φράγμα των 3.000 γκολ

bet365

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας μπήκαν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα και ξεκίνησαν με νίκη την υπεράσπιση του τίτλου τους. Μάλιστα τα δύο γκολ από Σφιντέρσκι και Μίσιτς έχουν ιστορική σημασία…

Ίντερ - Λέτσε με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο ΠΑΟΚ μαζί με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό είναι οι τρεις ομάδες στην ιστορία της Α’ Εθνικής κατηγορίας, που δεν έχουν λείψει ποτέ και δεν έχουν χάσει ούτε ένα αγώνα στα 60 χρόνια «ζωής» του ενιαίου εθνικού πρωταθλήματος.

Οι «ασπρόμαυροι» στις 59 προηγούμενες παρουσίες του είχαν πετύχει 2.999 γκολ και ήθελαν ένα για να φτάσουν τα 3.000 γκολ και άλλο ένα να για «σπάσουν» το φράγμα.

Το πέτυχε και τα δύο στην πρεμιέρα κόντρα στον Παναιτωλικό. Αρχικά, ο Κάρολ Σφιντέρσκι με το γκολ που σημείωσε στο 27ο λεπτό έβαλε το όνομά του δίπλα από το γκολ Νο 3.000 στην ιστορία του ΠΑΟΚ στην Α’ Εθνική κατηγορία.

Το γκολ που πέτυχε ο Γιόσιπ Μίσιτς στο 76ο λεπτό ήταν αυτό με το οποίο ο «Δικέφαλος» «έσπασε» το φράγμα των 3.000 γκολ.

Από τα 3.001 γκολ, τα 1.929 σημειώθηκαν στα εντός έδρας παιχνίδια και τα 1.072 εκτός έδρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα