Ελ Αραμπί: «Χαρούμενοι για τη νίκη, μπορούσαμε πιο εύκολα»

Gazzetta team
Ελ Αραμπί: «Χαρούμενοι για τη νίκη, μπορούσαμε πιο εύκολα»

bet365

Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του Ολυμπιακού στο ματς με τον Αστέρα, Γιουσέφ Ελ Αραμπί τόνισε πως όλοι είναι χαρούμενοι για τη νίκη, παρότι μπορούσε αυτή να έρθει πιο εύκολα.

Αναλυτικά ο Μαροκινός μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Μου αρέσει να κινούμαι γύρω από την περιοχή, να κυνηγάω φάσεις και εκτός περιοχής. Το πιο σημαντικό για έναν επιθετικό είναι να βάζει γκολ αλλά πρέπει και να κινείται για να δημιουργεί χώρο και ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του. Με τις ευκαιρίες που χάσαμε θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει πιο εύκολα, όμως τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής είναι πάντα ιδιαίτερα και είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε».

Για το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είναι ευχάριστο να παίζω σε αυτό το γήπεδο με τον κόσμο να μας βοηθάει. Στο μέλλον θα προσπαθήσουμε να τον ευχαριστήσουμε περισσότερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα