Λούκας Σάσα: «Να βρούμε ηρεμία»

Gazzetta team
Λούκας Σάσα: «Να βρούμε ηρεμία»

bet365

Ο Λούκας Σάσα αναφέρθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του Άρη απέναντι στον ΟΦΗ και στην ηρεμία που χρειάζεται η ομάδα του στην τελική προσπάθεια.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστή πέτυχε το πρώτο γκολ του με τη φανέλα του Άρη, αλλά μετά τον αγώνα είχε ανάμικτα συναισθήματα. «Το γκολ μ’ έκανε χαρούμενο αλλά το τελικό αποτέλεσμα με κάνει λυπημένο γιατί δεν κερδίσαμε, αν και είχαμε πολλές ευκαιρίες. Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη», είπε και συμπλήρωσε. «Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ότι πραγματικά μπορούσαμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, μάλλον όμως πρέπει να αποκτήσουμε ηρεμία στην τελική προσπάθεια γιατί φτάνουμε κοντά στο γκολ αλλά δεν το πετυχαίνουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα