Αντωνίου: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»

Gazzetta team
Αντωνίου: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»

bet365

Ικανοποιημένος από το 1-1 τονίζοντας ωστόσο πως η ομάδα του θα μπορούσε να κερδίσει, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Λαμίας, Σωτήρης Αντωνίου.

Αναλυτικά ο νεαρός προπονητής της Λαμίας μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε τα εξής: «Σίγουρα όταν τελειώνει το παιχνίδι όλοι οι προπονητές είμαστε φίλοι. Στο καθαρά αγωνιστικό η πρεμιέρα πάντα είναι δύσκολη, με οποιαδήποτε ομάδα και αν παίζεις είτε είσαι εντός είτε είσαι εκτός έδρας. Εμείς είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός ο οποίος φέτος θα είναι εντελώς διαφορετικός. Νομίζω όμως ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, ο αντίπαλος δεν μας έκανε ευκαιρίες, πέρα από τις στατικές φάσεις. Είχαμε ευκαιρία να βάλουμε κι άλλο γκολ στο 0-1, είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και το πως αφομοίωσαν μια καινούρια τακτική, ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήταν ο 12ος παίκτης μας και προχωράμε για τη συνέχεια».

Για τους στόχους της ομάδας: «Δεν άλλαξε κάτι, οι στόχοι μπήκαν από την αρχή είτε με τον προηγούμενο προπονητή, είτε τώρα. Αυτό που κοιτάμε είναι να έχουμε διάρκεια στο πρωτάθλημα και να υπάρχει μια γρήγορη παραμονή για την ομάδα της Λαμίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα