Μπόρχα Χιμένεθ: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για διαιτητές, κοιτάξαμε στα μάτια τον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
Μπόρχα Χιμένεθ: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για διαιτητές, κοιτάξαμε στα μάτια τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Μπόρχα Χιμένεθ εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την εικόνα του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Ο Μπόρχα Χιμένεθ επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου για:
Το ματς με τον Ολυμπιακό: Είμαστε στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα όμως είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την εικόνα μας. Νομίζω πως είμαστε ο μόνος αντίπαλος εδώ που μείναμε ζωντανοί μέχρι το τέλος και είχαμε και τις ευκαιρίες να πετύχουμε και κάτι παραπάνω. Έτσι θα συνεχίσουμε. Έχουμε μία ομάδα με νέους παίκτες και φιλοδοξίες. Δείξαμε απέναντι σε μία από τις πιο καλές ομάδες του πρωταθλήματος πως τον κοιτάξαμε πρόσωπο με πρόσωπο. Τους κοιτάξαμε στα μάτια.
Το μήνυμά του στον κόσμο και την συνέχεια του πρωταθλήματος: Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με χαμηλά το κεφάλι. Με ταπεινότητα. Αυτό το μήνυμα στέλνω σε όλους. Σε πρώτη φάση υπάρχουν διαφορές με τις ομάδες που είναι πιο ψηλά αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να τις ελαχιστοποιήσουμε ή να τις μικρύνουμε.
Την διαιτησία και την φάση του πέναλτι: Όχι δεν συνηθίζω να μιλάω για τους διαιτητές. Δεν θέλω να μιλήσω. Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτό. Σέβομαι την δουλειά τους. Πάντα υπάρχει ένα περιθώριο λάθους για όλους. Πιστεύω ότι πάντα έχουν καλή διάθεση να μην κάνουν κάποιο λάθος. Λάθη μπορούν να κάνουν όλοι. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στο Champions League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα