Σίμος: «Να αποκτήσουμε συναισθηματική σταθερότητα»

Gazzetta team
Σίμος: «Να αποκτήσουμε συναισθηματική σταθερότητα»

bet365

Ο Γιώργος Σίμος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε ο ΟΦΗ στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε όμως και στο διδακτικό δεύτερο ημίχρονο.

Ο προπονητής του ΟΦΗ υποστήριξε ότι… «Εύχομαι στον Άρη και σε όλες τις ομάδες μια καλή ποδοσφαιρικά χρονιά, ελκυστική, δημιουργική και ανταγωνιστική χρονιά για να ευχαριστηθεί το ποδόσφαιρο και ο κόσμος. Στο παιχνίδι, ήρθαμε σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του Πρωταθλήματος απέναντι σε ομάδα με καλύτερο βαθμό ετοιμότητας από εμάς και καλύτερη συνοχή για το χρονικό διάστημα. Αν χωρίσουμε τον αγώνα σε δύο μέρη, στο πρώτο μέρος η εικόνα της ομάδας μας ήταν καλή πάνω σ’ αυτά που δουλεύουμε. Το δεύτερο ημίχρονο πρέπει να μας διδάξει πράγματα για να διαχειριζόμαστε με μεγαλύτερη συναισθηματική σταθερότητα οποιοδήποτε σκορ. Να βρούμε μεγαλύτερη πίστη για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες, αντιθέτως είμαστε χαρούμενοι για την προσπάθεια που κάνουμε και ο ένας βαθμός είναι κάτι θετικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα