Οργή στον Άρη για Μανούχο και Τζήλο

Gazzetta team
Οργή στον Άρη για Μανούχο και Τζήλο

bet365

Οργή επικρατεί στον Άρη για τη φάση του 90ου λεπτού καθώς υπάρχει κράτημα του Μπράουν Ιντέγε. Οι Θεσσαλονικείς τα έχουν με τον Μανούχο, κυρίως όμως με τον Τζήλο ο οποίος ήταν στο VAR.

Θεωρητικά, το VAR θα διευκολύνει την (ποδοσφαιρική) ζωή μας και φυσικά θα αποδώσει δικαιοσύνη. Κι όμως, στο 90ο λεπτό και μετά από κεφαλιά του Λίντσεϊ Ροζ, ο Μπράουν Ιντέγε κινήθηκε για να κερδίσει την κεφαλιά αλλά ο Νιγηριανός κρατήθηκε από αμυντικό του ΟΦΗ. Το κράτημα φαίνεται και στη φωτογραφία.

Σ' αυτό στέκεται ο Άρης επιρρίπτοντας ευθύνες τόσο στον διαιτητή Μανούχο όσο και στον Τζήλο ο οποίος ήταν στο VAR και όφειλε να τον βοηθήσει. Αυτό δεν έγινε καθώς ούτε ο Τζήλος είδε κάτι (με τη βοήθεια της τεχνολογίας), ούτε ο Μανούχος ζήτησε τη βοήθεια του. Στον Άρη επικρατεί οργή καθώς δικαιολογημένα υποστηρίζουν ότι αν ο διαιτητής του αγώνα δεν είδε την παράβαση, ο Τζήλος είχε την υποχρέωση να τον συμβουλέψει και φυσικά να καταλογιστεί το πέναλτι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα