Έκπληξη με Έμαν στην 11αδα του Άρη

Gazzetta team
Έκπληξη με Έμαν στην 11αδα του Άρη

bet365

Μια έκπληξη περιλαμβάνει η 11αδα του Άρη στον αγώνα (21:00) με τον ΟΦΗ καθώς ο Φαμπιάν Έμαν θα αντικαταστήσει τον Χουλιάν Κουέστα στη θέση του τερματοφύλακα.

Ο Ισπανός γκολκίπερ δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αυτό απέδειξε τουλάχιστον στους δύο αγώνες με τον ΟΦΗ και προφανώς αυτός είναι ο λόγος της επιλογής του Αυστριακού Φαμπιάν Έμαν στη θέση του τερματοφύλακα. Από εκεί και πέρα, ο Σάββας Παντελίδης θα χρησιμοποιήσει την γνωστή τετράδα (Κόρχουτ, Δεληζήση, Ροζ και Σούντγκρεν) στην άμυνα, ενώ οι Ματίγια, Λούκας Σάσα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο έμπειρος τεχνικός προτίμησε τον Νικολάς Μαρτίνες για τη θέση του επιτελικού μέσου, στα άκρα θα αγωνιστούν οι Ντιγκινί, Φετφατζίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπράουν Ιντέγε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα