Μοναδικός απών ο Κιβρακίδης για τον Ατρόμητο κόντρα στην ΑΕΛ (pic)

Gazzetta team
Μοναδικός απών ο Κιβρακίδης για τον Ατρόμητο κόντρα στην ΑΕΛ (pic)

bet365

Χωρίς τον τραυματία Κυριάκο Κιβρακίδη θα παραταχθεί ο Ατρόμητος κόντρα στην ΑΕΛ στο Περιστέρι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Περιστεριωτών για την 1η αγωνιστική της Super League με αντίπαλο την ΑΕΛ (25/08, 18:45).

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός του Κιβρακίδη που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από τους εξής: Μέγιερι, Βέλλιος Νταβιώτης, Χαρίσης, Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Ουγκράι, Ούμπιδες, Ταλόχα, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος και Στρούγγης.

Με την ανακοίνωση της αποστολής ο Ατρόμητος αναχώρησε για το ξενοδοχείο, ενώ οι παίκτες που δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργου Πήδουλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα