Παναθηναϊκός: Βασικός ο Κολοβέτσιος

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Βασικός ο Κολοβέτσιος

bet365

Ο Γιώργος Δώνης επιλέγει τους δέκα από τους έντεκα που ξεκίνησαν στην πρόβα τζενεράλε κόντρα στην Ξάνθη, για το αποψινό παιχνίδι με την Λαμία. Μοναδική διαφοροποίηση ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αντί του Ζοάο Νούνες.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Λαμία εκτός έδρας και πριν λίγο έγινε γνωστή η ενδεκάδα του «τριφυλλιού». Ο Γιώργος Δώνης προτίμησε τους δέκα από τους έντεκα που είχε ξεκινήσει στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Η μία και μοναδική αλλαγή είναι στο κέντρο της άμυνας, με τον Ζοάο Νούνες να παραμένει στον πάγκο και τον Δημήτρη Κολοβέτσιο να παίρνει φανέλα βασικού. Στο 4-3-3 του Έλληνα τεχνικού,ο Διούδης ξεκινά κάτω από τα δοκάρια. Δεξί μπακ ο Γιόχανσον και αριστερό ο Ινσούα. Κολοβέτσιος και Πούγγουρας το δίδυμο στα στόπερ. Κουρμπέλης, Δώνης, Ζαχίντ η τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Στα «φτερά» Κολοβός, Χατζηθεοδωρίδης και «φουνταριστός» ο Μακέντα.

Αναπληρωματικοί είναι οι: Κότσαρης, Χατζηγιοβάνης, Μολό, Μπουζούκης, Βέργος, Νούνες και Ζαγαρίτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα