Βύντρα: Κόντρα στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Βύντρα: Κόντρα στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο 38χρονος αμυντικός θα αντιμετωπίσει το «τριφύλλι» για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του και μόλις για δεύτερη στην καριέρα του
Για περίπου εννέα ημερολογιακά χρόνια και 10 αγωνιστικές σεζόν (Ιανουάριος 2004- Δεκέμβριος 2013) ήταν ο Λουκάς Βύντρα στον Παναθηναϊκό και με το «τριφύλλι» κατέκτησε 2 πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα. Τότε αποχώρησε με προορισμό τη Λεβάντε, ακολούθησε η Χάποελ Τελ Αβίβ, η Ομόνοια και το καλοκαίρι επαναπατρίστηκε για χάρη της Λαμίας. Εφόσον παίξει στο ματς που ξεκινά σε λίγη ώρα, θα αντιμετωπίσει τους «πράσινους» για πρώτη φορά μετά τη φυγή του σε επίσημο επίπεδο και μόλις για δεύτερη στην καριέρα του. Η μόνη αναμέτρηση που μέχρι στιγμής τους έχει αντιμετωπίσει, είναι εκείνη της 21ης Δεκεμβρίου του 2003 με τη φανέλα του Πανηλειακού, στο τελευταίο του παιχνίδι με τους Πυργιώτες, πριν πάει στον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα