Η NOVA ανακοίνωσε τη συμφωνία με την ΠΑΕ Άρης

Η NOVA ανακοίνωσε τη συμφωνία με την ΠΑΕ Άρης

Gazzetta team
Η NOVA ανακοίνωσε τη συμφωνία με την ΠΑΕ Άρης

bet365

Μέσα από τον τηλεοπτικό φακό των καναλιών Novasports θα μεταδίδονται οι εντός έδρας αγώνες του Άρη στην επόμενη τριετία, όπως ανακοίνωσε επισήμως η NOVA.

Η συμφωνία μεταξύ της ΠΑΕ Άρης με το συνδρομητικό κανάλι αφορά συνεργασία για τα επόμενα τρία χρόνια με συνολικές απολαβές για τους «κίτρινους» μεταξύ 7-7.5 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα η πρεμιέρα στις αθλητικές μεταδόσεις θα γίνει σήμερα (24/8, 21:00) στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αυτό ανακοίνωσε και το ίδιο το κανάλι αναφέροντας μεταξύ άλλων… «Πρεμιέρα στις μεταδόσεις με τον αγώνα στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον ΟΦΗ (Σάββατο 24/8, 21:00) για την 1η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου! Η Nova, κορυφαίος πάροχος ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ανακοινώνουν την επίτευξη διμερούς εμπορικής συνεργασίας. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν αποκλειστικά τις προσπάθειες του «Θεού του πολέμου» στους εντός έδρας αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Τα κανάλια Novasports, θα συνεχίσουν να προσφέρουν και τη νέα σεζόν το καλύτερο και πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο στους συνδρομητές τους με τις κορυφαίες ομάδες και τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα που τους ενδιαφέρουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα