Ο ΠΑΟΚ θα φτάσει μέχρι το δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Ο ΠΑΟΚ θα φτάσει μέχρι το δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Ο ΠΑΟΚ θα φτάσει μέχρι το δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δε θα μείνει με σταυρωμένα χέρια και ετοιμάζεται να φτάσει στα… άκρα το θέμα με την εγκλητική επέμβαση της σλοβάκικης αστυνομίας στην κερκίδα των φιλοξενούμενων οπαδών πριν από την έναρξη του αγώνα με την Σλόβαν για τα πλέι οφ του Europa League.

O σοβαρός τραυματισμός τριών Ελλήνων φιλάθλων, οι οποίοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της Μπρατισλάβας, από την ανεξέλεγκτη χρήση πλαστικών σφαιρών από άνδρες των ειδικών δυνάμεων της τοπικής αστυνομίας έχει εξοργίσει τους ανθρώπους του «Δικεφάλου», που ετοιμάζονται να απαντήσουν δυναμικά και να φτάσουν το θέμα μέχρι εκεί όπου πάει, ενώ με απόφαση του αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ, Χρυσόστομου Γκαγκάτση, θα προχωρήσει σε διάβημα διαμαρτυρίας προς την ΟΥΕΦΑ, με όλο το οπτικοακουστικό υλικό από την παράλογη επέμβαση της αστυνομίας το οποίο συγκεντρώνεται μαζί με μαρτυρίες ανθρώπων που βιώσαν δύσκολες στιγμές στις κερκίδες του «Tehelne Pole».

Ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεση μέχρι το ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρώπινων δικαιωμάτων, γνωστό και ως Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, καθώς είναι ηθικά δεσμευμένος απέναντι στον απλό κόσμο, που ακολούθησε την ομάδα στην Μπρατισλάβα και έτυχε αυτής της βάρβαρης αντιμετώπισης από την σλοβάκικη αστυνομία.

Ο άτυχος οπαδός του «Δικεφάλου», που τραυματίστηκε στο μάτι και χρειάζεται άμεσης χειρουργικής επέμβασης προκειμένου να αφαιρεθούν τα θραύσματα γυαλιού, είχε ταξιδέψει οδικώς στην Σλοβακία μαζί με τον αδερφό του, άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά που ακολουθούσε την αγαπημένη του ομάδα σ’ ένα εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ο αδερφός του αναγκάστηκε να επιστρέψει οδικώς, ενώ αυτός ταξίδεψε μαζί με την αποστολή της ομάδας από την Μπρατισλάβα προς τη Θεσσαλονίκη.

Σε συνεργασία με τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Μανόλη Παπακώστα, θα προβεί στα επόμενα βήματα μέχρι το χειρουργείο, ενώ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τον περίμεναν οι γονείς του, οι οποίοι ενημερώθηκαν από επίσημα χείλη για τις κινήσεις που σχεδιάζει να κάνει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, αλλά και για την πλήρη υποστήριξη που θα έχει ο νεαρός φίλος του ΠΑΟΚ από τον σύλλογο και την οικογένεια Σαββίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα