Φαβορί Κωστένογλου και Δέλλας για αντί-Καρντόσο στην ΑΕΚ σύμφωνα με τις στοιχηματικές! (poll)

Φαβορί Κωστένογλου και Δέλλας για αντί-Καρντόσο στην ΑΕΚ σύμφωνα με τις στοιχηματικές! (poll)

Gazzetta team
Φαβορί Κωστένογλου και Δέλλας για αντί-Καρντόσο στην ΑΕΚ σύμφωνα με τις στοιχηματικές! (poll)

bet365

O Μίγκελ Καρντόσο κάθεται σε «ηλεκτρική καρέκλα» μετά και την ήττα από την Τραμπζονσπόρ και οι στοιχηματικές έχουν βγάλει ήδη αποδόσεις για τους υποψήφιους αντικαταστάτες...

Λίγο οι εμφανίσεις με την Κραϊόβα, λίγο το κλίμα στα αποδυτήρια και... πολύ ο πιθανός αποκλεισμός από την Τραμπζονσπόρ έχουν φέρει ήδη τον Μίγκελ Καρντόσο σε δύσκολη θέση.

Και σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες το να αποχωρήσει από τον πάγκο της Ενωσης μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη φαντάζει πιο πιθανό από το να παραμείνει σε αυτόν!

Τι λένε οι στοιχηματικές για τον Μίγκελ Καρντόσο; (21+)

Οσο για τους πιθανούς αντικαταστάτες;

Πρώτο φαβορί είναι ο Νίκος Κωστένογλου. Ο 49χρονος τεχνικός έχει κάτσει στον πάγκο της ΑΕΚ άλλες δύο φορές. Και το 2008 αλλά και τη σεζόν 2011-12!

Δεύτερο φαβορί είναι ο Μανόλο Χιμένεθ. Μετά την περσινή αποτυχημένη επιστροφή του ο Ισπανός έφυγε από την ΑΕΚ για να αναλάβει ο Μίγκελ Καρντόσο το καλοκαίρι. Ομως σύμφωνα με τις στοιχηματικές είναι ψηλά στη λίστα για να κάτσει για 4η διαφορετική φορά στον πάγκο της ΑΕΚ.

Τι λένε οι στοιχηματικές για τον πάγκο της ΑΕΚ; (21+)

Ακολουθεί ο Τραϊανός Δέλλας. Ο Ελληνας προπονητής ήταν αυτός που ανέλαβε το δύσκολο έργο ν' ακολουθήσει την ΑΕΚ στις μικρές κατηγορίες και να την ανεβάσει ξανά στην Super League…

Τα ονόματα των Γκουστάβο Πογιέτ και Μαρίνου Ουζουνίδη βρίσκονται στην λίστα των στοιχηματικών ως πιθανοί αντικαταστάτες σε περίπτωση που ο Μιγκελ Καρντόσο δεν συνεχίσει στην ΑΕΚ.


21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα