Νέα σημεία πώλησης συνδρομών PAOK TV

Νέα σημεία πώλησης συνδρομών PAOK TV

Gazzetta team
Νέα σημεία πώλησης συνδρομών PAOK TV

bet365

Το νέο εγχείρημα του PAOK TV είναι προ των πυλών, με την ζωντανή μετάδοση της πρεμιέρας κόντρα στον Παναιτωλικό, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να διευκολύνει την όλη διαδικασίας απόκτησης της συνδρομής.

Από το πρωί του Σαββάτου (24/8) όσοι θέλουν να προμηθευθούν συνδρομή για την παρακολούθηση του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναιτωλικού από το επίσημο κανάλι της ομάδας, θα μπορούν να το κάνουν από τα δύο καταστήματα (Τούμπα, κέντρο Θεσσαλονίκης) που έρχονται να προστεθούν στα σημεία πώλησης των ειδικών κωδικών.

Πιο αναλυτικά:

«Η πρεμιέρα της Super League πλησιάζει κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κάνει το πρώτο βήμα προς μια νέα εποχή που μπορεί ν’ αλλάξει τα δεδομένα και τους κανόνες γύρω από μια αχαρτογράφητη αγορά.

Στην προσπάθειά του ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των φίλων του και να διευκολύνει τη δεδομένη πρόθεσή τους να σταθούν γι’ άλλη μια φορά δίπλα στην ομάδα, ο ΠΑΟΚ προχωρά στη διεύρυνση των πωλήσεων παρακολούθησης του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Από το πρωί του Σαββάτου (24.08) οι φίλοι του ΠΑΟΚ, εκτός από τις αγορές τους μέσω του tv.paokfc.gr θα έχουν τη δυνατότητα ν’ αγοράσουν από τα PAOK FC Official Stores (Τούμπα, City Store) ειδικούς κωδικούς για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Κυριακής αποκλειστικά από το PAOK TV. Κάθε κωδικός κοστίζει 4,99 ευρώ και είναι για αυστηρά προσωπική χρήση.

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε πως όποιος επιθυμεί τη μαζική αγορά συνδρομών για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός μπορεί ν’ απευθυνθεί στο [email protected] προκειμένου να λάβει οδηγίες ολοκλήρωσης της αγοράς του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα