Ολυμπιακός: Τα νεότερα δεδομένα για το ρόστερ και τις μεταγραφές

Ολυμπιακός: Τα νεότερα δεδομένα για το ρόστερ και τις μεταγραφές

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα νεότερα δεδομένα για το ρόστερ και τις μεταγραφές

bet365

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κρασνοντάρ ανέδειξε την δυναμική του ρόστερ της ομάδας και θα παίξει τον ρόλο του στα επόμενα μεταγραφικά ζητήματα.
Ο Ολυμπιακός απέναντι στην Κρασνοντάρ έδειξε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και πως διαθέτει ένα ρόστερ με πληρότητα σε όλες τις θέσεις του. Απέναντί του είχε μία ρωσική ομάδα με τεράστιο μπάτζετ αλλά και που υποθετικά εάν έπαιζε στην Super League 1 θα μπορούσε να διεκδικήσει ή ακόμα και να κατακτήσει τον τίτλο.
Αυτό το ματς και αυτή η εμφάνιση παίζει λοιπόν έναν ρόλο στις επόμενες εξελίξεις που αφορούν στο ρόστερ και τις μεταγραφές. Αυτό που προκύπτει από ανθρώπους του Ολυμπιακού - τις ώρες που διανύουμε - πέραν της μεγάλης ικανοποίησης για την τεσσάρα με την Κρασνοντάρ του Μάρκους Μπεργκ είναι πως αυτήν την στιγμή η ομάδα δεν χρειάζεται άλλες προσθήκες. Με άλλα λόγια ότι το ρόστερ αυτό δεν... φωνάζει για ενίσχυση. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως εάν ο Ολυμπιακός βρει ευκαιρίες στην αγορά με κάποια περίπτωση ικανού και ποιοτικού χαφ δεν θα την εξετάσει ή δεν θα την κοιτάξει για την πιθανότητα να την κλείσει. Την δεδομένη στιγμή όμως αυτά είναι που ισχύουν και προκύπτουν από ανθρώπους του συλλόγου.
Να θυμίσουμε βέβαια πως αυτήν την περίοδο σε πρώτο πλάνο ήταν οι υποθέσεις του Σέρβου μεσοεπιθετικού Άντριγια Ζίβκοβιτς, όπως επίσης και του Βραζιλιάνου χαφ της Μονακό (σ.σ. που έχει και ιταλικό διαβατήριο), Γκαμπριέλ Μποσίλια. Πλέον έτσι και αλλιώς μένει μία εβδομάδα μεταγραφών, όπου θα κριθούν όλα.
* Από τον Ολυμπιακό δεν έχει επιβεβαιωθεί το θέμα Νίκολιτς. Ωστόσο οι πληροφορίες που έρχονται από την χώρα του παίκτη αναφέρουν πως ο πειραϊκός σύλλογος έχει διασφαλισμένο πως θα κλείσει τον νεαρό άσο, που ήθελαν πολύ και οι Ερ. Αστέρας και Ντιναμό Ζάγκρεμπ ή ακόμα και ομάδες σαν την Παρτιζάν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα