Ποντένσε: O μόνος του αντίπαλος είναι ο... εαυτός του! (vids & poll)

Ποντένσε: O μόνος του αντίπαλος είναι ο... εαυτός του! (vids & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ποντένσε: O μόνος του αντίπαλος είναι ο... εαυτός του! (vids & poll)

bet365

Η ποιότητα του Ντάνιελ Ποντένσε είναι τέτοια που ξεχωρίζει από... χιλιόμετρα και στην φετινή χρονιά καλείται να αποδείξει πως μπορεί να ξεπεράσει τον περσινό εαυτό του!

Ο 23χρονος - διεθνής με τις μικρές Εθνικές της χώρας του - Πορτογάλος winger δεν μπήκε με το... δεξί στην φετινή σεζόν. Λίγο τα προβλήματα που είχε με τις ενοχλήσεις στα πόδια του, λίγο η πίεση και το άγχος που του βγαίνει ειδικά όταν δεν σκοράρει δεν τον άφησαν να βγάλει τον πολύ καλό του εαυτό. Ο Μαρτίνς πάντως του μίλησε και όταν χρειάστηκε του έβαλε και... γκάζια ειδικά για τον τρόπο που θέλει να καλύπτει την πλευρά του αλλά και το να βελτιωθεί τακτικά και αμυντικά.

Παρόλα αυτά στο παιχνίδι με την Κρασνοντάρ εκτός από το γκολ - μαγεία που έχει βάλει είχε και την ασίστ στον Ραντζέλοβιτς και δείχνει να παίρνει... μπροστά. Όπως έχουμε τονίσει ξανά η μεγάλη άνοδος του νεαρού Σέρβου δείχνει πως συμπαρέσυρε και τον Ντάνιελ Ποντένσε. Έναν ακραίο που την τεχνική του δεν την έχει σχεδόν κανείς στο ρόστερ του Ολυμπιακού και πιθανώς και κανείς στην Super League 1. Το βασικό μείον του παραμένει βέβαια η τελική προσπάθεια ή όταν εκβιάζει ορισμένες φορές το σουτ.

Ωστόσο το ματς αυτό με τους Ρώσους μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει ιδανική αφετηρία για εκείνον. Ο ίδιος ο Ποντένσε παρά τις κρούσεις και το ενδιαφέρον που είχε ήθελε να μείνει και φέτος στον Ολυμπιακό. Σε έναν Ολυμπιακό που την περασμένη σεζόν έκανε την τοπ χρονιά στην καριέρα του με 41 αναμετρήσεις και 8 γκολ αλλά και 9 ασίστ. Φέτος θέλει να ξεπεράσει αυτές τις επιδόσεις. Με άλλα λόγια ο πιο μεγάλος αντίπαλός του είναι ο... εαυτός του! Να θυμίσουμε πως στα πρώτα 5 ματς φέτος έχει 1 γκολ και 1 ασίστ. Εξάλλου εκτός από τους στόχους του με τον Ολυμπιακό έχει πάντα το κίνητρο να βρεθεί στην Εθνική ανδρών της Πορτογαλίας, στην οποίας την προεπιλογή έχουν κληθεί οι Σα και Σεμέδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα