Λυσάνδρου: «Ικανοποιημένη η Super League, θα συμμετάσχει ενεργά για το επιθυμητό αποτέλεσμα»

Gazzetta team
Λυσάνδρου: «Ικανοποιημένη η Super League, θα συμμετάσχει ενεργά για το επιθυμητό αποτέλεσμα»

bet365

Ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου εξέφρασε την ικανοποίησή του έπειτα από τη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης συναντήθηκε με ΕΠΟ, Super League 1, Super League 2 και FIFA το πρωί της Πέμπτης και μετά τη συνάντηση ο Μηνάς Λυσάνδρου εξέφρασε την ικανοποίησή του, αναφέροντας: «Με ικανοποίηση φέρνουμε κάποια αποτελέσματα να φαίνονται με αστραπιαία ταχύτητα. Δηλαδή πάγια αιτήματα, όπως η ελάφρυνση της φορολογίας, παίρνει σάρκα και οστά πάρα πολύ γρήγορα, ευχαριστούμε το υπουργείο για την πρωτοβουλία», και πρόσθεσε:

«Είτε πρόκειται για τα οικονομικά, είτε για την ασφάλεια και της βίας χρειάζεται συνεργασία όλων των φορέων, όχι μόνο των αθλητικών. Υπάρχουν θέματα που άπτονται διάφορων υπουργείων. Με πρωτοβουλία του υπουργείου αθλητισμού τα πράγματα προχωράνε πολύ γρήγορα. Η Σούπερ Λίγκα είναι ικανοποιημένη και θα συμμετάσχει ενεργά για το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Όσον αφορά για το θέμα με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της ΕΡΤ τόνισε: «Το αντικείμενο της συζήτησης ήταν άλλο. Το συγκεκριμένο υπουργείο δεν έχει κάποια εμπλοκή στο συγκεκριμένο θέμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα