Αποφόρτιση με ρεπό στη Ξάνθη

Gazzetta team
Αποφόρτιση με ρεπό στη Ξάνθη

bet365

Την Κυριακή η ΑΕΚ φιλοξενείται από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με τον Κίκο Ραμίρεθ ωστόσο να δίνει ρεπό στους παίκτες του θέλοντας να τους αποφορτίσει.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση έχει ως εξής: «Ρεπό περιλάμβανε το πρόγραμμα της Xanthi FC για την Τετάρτη. Ο Κίκο Ραμίρεθ έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του να αποφορτιστούν, ενόψει της τελικής ευθείας για την πρεμιέρα της Super League 1. Το πρωινό της Πέμπτης η ξανθιώτικη ομάδα θα δώσει συνέχεια στις προπονήσεις της, ενώ στα ευχάριστα η κλήση για άλλη μία φορά στην Εθνική ομάδα της Μαυριτανίας, του Κασά Καμαρά. Ο 26χρονος μέσος της Xanthi FC θα ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του από τις 2 έως τις 9 Σεπτεμβρίου.

Ορίστηκαν οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής της Superleague 1. Πιο συγκεκριμένα, την αναμέτρηση της Κυριακής (21:30) στο ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και της Xanthi FC θα διευθύνει ο Ιωάννης Παπαδόπουλος με α’ βοηθό τον Λάζαρο Δημητριάδη και β’ βοηθό τον Δημήτρη Νατσιόπουλο (ΕΠΣ Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Πέτρος Τσαγκαράκης, ενώ διαιτητής VAR θα είναι ο Πέτρος Τσαγκαράκης (ΕΠΣ Χανίων) και διαιτητής AVAR ο Πέτρος Πάτρας (ΕΠΣ Μακεδονίας)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα