Αυγενάκης: Προχωράει με την Κυβέρνηση το πλάνο για την μείωση της φορολογίας

Δημήτρης Τομαράς
Αυγενάκης: Προχωράει με την Κυβέρνηση το πλάνο για την μείωση της φορολογίας

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μετείχε σε σύσκεψη για τις κινήσεις που αποσκοπούν στην ολοκλήρωση του πλάνου της μείωσης της φορολογίας για τις ομάδες.
Σύσκεψη με τον Υφυπουργό Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, Απόστολο Βεσυρόπουλο είχε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, για το φορολογικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα. Οι προβλέψεις του για την αθλητική κοινότητα θα αφορούν στα κίνητρα προκειμένου να διευκολύνονται οι χορηγίες και οι δωρεές στα σωματεία, στη δραστική μείωση του ΦΠΑ στα εισιτήρια και επίσης στη δραστική μείωση της αυτοτελούς φορολόγησης, καθώς η επιβάρυνση στα συμβόλαια των αθλητών φτάνει και ξεπερνάει ορισμένες φορές το 45 έως και 50%. Το πλάνο είναι να υπάρξει δραστική μείωση στον φορολογικό συντελεστή για τις ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα